Obefogad oro, igen

Återigen har det visat sig att oron var totalt obefogad. Har funderat länge kring ur man skall få Nils att sova i sin säng på dagarna för att slippa tre timmar promenad vareviga dag. Det hade jag inte behövt, för nu när Nils är redo somnar han hur enkelt som helst i sin säng och vill knappt inte sova i vagnen längre, allt annat är för intressant. Så nu har jag fått ytterligare fog för att man inte skall oroa sig för mycket de mesta problemen löser barnen själva när de är mogna för det. 
 
Nu finns det en grej kvar som skall göras. Avsluta amningen helt och vi ämnar göra försöket på fredag och sedan framåt några dagar eller veckor, ja den tid det tar. Det går naturligvis att vänta ut barnet, men efter snart 11 måndader förstår man ju verkligen om det börjar bli lite påfrestande för mamman. Så vi får se hur det går, tror dagarna kommer gå kvar men förväntar mig hemska nätter. 

Kommentarer:

1 karro:

Han är stor nu Nils :-)!!
Titta bara och jämför Bilden i headern (eller vad det heter; -)) och bilden på Nils i farfars knä. Han är ingen liten bebis längre, en stor kille!
amningen fixar han/ni galant också tror jag. Ni är kanon!
Kramar!

Svar: Jo, visst har han vuxit en del.
Mikael ♥ Nils

Kommentera här: