Förlovning och visit hos farmor

Det har varit en händelserik helg än så länge. Nils mamma och jag har förlovat oss och vi har också hunnit med att åka på en kortare visit hos Nils farmor. 
 
I fredags hade vi lite tid att slå ihäl innan vi kunde åka iväg till Västervik, så vi tog en tur med barnvagnen. För första gången fick Siri följa med så hon fick ligga i korgen under vagnen. Sedan for vi till Västervik, gjorde ett kortare stopp i Mariannelund där vi fikade och Nils fick i sig lite mat. Väl framme i Västervik lämnade vi av våra saker hos Nils farmor och gick i väg för att bada. Men det var så kallt att ingen av oss tordes hoppa i och bada. Istället fick vi en sväng på stan för att sedan bege oss tillbaka för en mysig grillkväll. På lördagen gick vi en morgonpromenad av avslutade den nere på stan där Nils fick en massa fina kläder av sin farmor. Själva tog vi en glass efter shoppingturen. 
 
Sedan var det meningen att vi skulle åka ut på en marknad. Det blev dock inte så eftersom vi, när vi väl var framme, insåg att vi inte hade några kontanter. Så vi åkte till Gränsö och fikade istället. Nills började bli lite trött så istället för att åka med i bilen tog vi en rask timmes promenad hem med honom. Sen var det dags att grilla igen. Här någonstans var vi tvungna att åka hem eftersom våran lilla katt Siri hade varit själv hemma över natten.
 
Mina älsklingar samlade på gatorna i Västervik.
 
Bonus-Roy och Nils.
 
Nils är en smula trött på vägen hem till Jönköping.
 
Nils och hans farmor.
 
Undertecknad i egen hög person. 
 
Random svanfamilj.
 
Siri är galen i vagnen.
 
 
Våra fina ringar.
 

Kommentera här: